Ügyfélvélemények

Ügyfeleinkvéleményeimondták

Egyre többen mondanak igent az energiatakarékos házakra

Ügyfeleink véleménye a Gerliczky Készházakról

Az otthonteremtés minden esetben költséges dolog, de a családi házak esetében különösen megfontoltnak kell lenni. Mennyi pénzt emészt fel az építkezés? Megbízhatóak a vállalkozók, és betartják a kitűzött határidőket? Vajon elszállnak majd a költségek? Mennyibe kerül majd a ház üzemeltetése? Megannyi kérdés, amelyek eltántoríthatják még a legelszántabbakat is.

Egy könnyűszerkezetes kulcsrakész házzal viszont nemcsak egy minőségi ingatlant nyerünk, hanem a bizonyosságból fakadó nyugalmat is: a kiszámítható büdzsé, a saját üzemben történő gyártás és a gyors helyszíni felépítés elejét veszi az aggodalmaknak, az energiahatékonyságból adódó alacsony üzemeltetési költségek pedig végképp a készház építés felé billenti a mérleget. Mindezt elégedett ügyfeleink is alátámasztják.

Varga Gáspár - Szada

Az új otthonunk felépülésének minden pillanatát csodás volt figyelemmel kísérni, mert pontosan tudtuk, hogy mikor lesz kész, és mennyibe fog kerülni. Így tényleg örömmel vágtunk bele, mert maximális biztonságérzetet adott a Gerliczky készházak lelkes és segítőkész csapata.

Veres Imola - Szombathely

Több okunk is volt arra, hogy a készház építés mellett döntsünk, és azóta sem láttuk hátrányát, hogy belevágtunk valami újba, sőt csak előnye van. Családi házat szerettünk volna, és utánajártunk a lehetőségeknek a költségek és a szakemberek tekintetében. A könnyűszerkezetes készház jött ki győztesként. Rátaláltunk a Gerliczky-készházakra, hozzáállásuk és referenciáik meggyőztek minket. Teljes mértékben elégedettek vagyunk az általuk végzett profi munkával.

Kéri Beatrix - Diósd

A mai világban nem olyan egyszerű új házba költözni. Az árak folyamatosan emelkednek, míg a kedvünk az építkezéshez, egyre kevesebb lett. Osztottunk, szoroztunk és végül a készházra esett a választásunk, azon belül is a Gerliczky készházakra. Itt kaptuk a legkorrektebb árajánlatot és az összes kérdésünkre megkaptuk a választ. A legfontosabb pedig, hogy végre egy olyan otthonunk lett, amire mindig is vágytunk.

Berecz Orsi - Szigetszentmiklós

Két gyerek mellett vágtunk bele a készház építésbe, így nekünk az elsődleges szempontok között volt, hogy ne nekünk kelljen foglalkozni a részletekkel. Mi egy kulcsrakész készházba szerettünk volna beköltözni, amit úgy alakítanak ki, építenek meg, ahogy mi elképzeltük. A vágyunk teljesült Gerliczky csapatával. Nekünk tényleg csak beköltöznünk kellett. Nem idegeskedtünk, hogy nem kaptunk ezt vagy azt, mindent ők szereztek be, intéztek el. A házunk pont olyan lett, amilyet kitaláltunk, megbeszéltünk. :-)

Farkas Mariann – Dorog

Sokat gondolkodtunk, hogy egyedileg terveztessünk házat vagy készházat válasszunk, de miután megláttuk a Gerliczky készházak alaprajzait, egyből eldöntöttük, hogy e mellett tesszük le a voksunkat. A terek gazdaságos kialakítása, a gyors kivitelezés és persze az építkezés ára nagyon csábító volt, és boldogok vagyunk, hogy készház mellett döntöttünk. A burkolatokat mi választottuk ki, ezért a ház részletei a mi egyéniségünket tükrözik. Igazán otthonos házikó lett, amelyet a gyerekek is imádnak. A Gerliczky készházakat mindenkinek ajánljuk!

Hidegh Tamás - Érd

Sokáig éltünk lakásban, régóta vágytunk saját családi házra, de nem találtunk megfelelőt, mert vagy megfizethetetlenek voltak, vagy nem mertünk belevágni nagyobb átalakításba. A baráti beszélgetések terelték a figyelmünket a könnyűszerkezetes készházak felé. Keresgélni kezdtem, így találkoztam a Gerliczky-készházakkal. Az van, amit ígérnek: igényes ház megfizethető áron, ami gyorsan elkészül.

Szilágyi Judit - Gyöngyös

Családunk gondolkodásában mindig is nagyon fontos szerepet játszott a környezettudatosság. Igyekszünk úgy élni a mindennapjainkat, hogy a lehető legkevésbé terheljük a környezetet. Az otthonunkat is ennek tükrében álmodtunk meg. Számunkra fontos szempont az energiatakarékosság, és nemcsak a költségek, hanem a szemléletünk miatt is. Jól választottunk a Gerliczky készházzal, mert jó a környezetnek, és jó nekünk is. Win-win.

Gaál Emese - Dunaújváros

A párommal végre külön tudtunk költözni a szülőktől. Ez már önmagában is nagy öröm, de hogy még egy energiatakarékos, kizárólag a mi igényeinkre szabott házba, az plusz öröm. Ahogy mások is, mi is tele voltunk kérdésekkel, de Gerliczky csapata hatalmas türelemről és szakértelemről tett tanúbizonyságot. Félve vágtunk bele az építkezésbe, aggódtunk, hogy macerás és lassú lesz, de nem így lett! A munka gördülékenyen ment, végig bevonva minket. Nagyon elégedettek vagyunk és szívből ajánlom a Gerliczky csapatot és házaikat.

Pető Andor - Pécel

Mindig is hittem az új technológiákban, ezért nem volt kérdés, hogy készházat szeretnék a családom számára. Elég szűkös a bejáró a telkünkhöz, de Gerliczkyék csapata ezt is megoldotta, így nem jelentett gondot a ház gyors összeszerelése. Az egész folyamat nagyon gyors volt, és nem járt semmilyen fejfájással, ami téglaház kivitelezése esetén biztos tapasztalható lenne. Őszintén, ezelőtt is családi házban laktunk, és nem érezzük, hogy a készház minősége bármiben rosszabb lenne. Sőt! Még egyszer köszönöm a segítséget!

Pálfi Ivett – Dunakeszi

Évekig gondolkodtunk, hogy pesti lakásunkból családi házba költözzünk, és amikor megérkezett a harmadik baba, már tényleg dönteni kellett. Az ingatlanárak eközben csak emelkedtek, így nagyon örültünk, amikor megismerkedtünk a könnyűszerkezetes készházakkal. Már egy éve lakunk új házunkban, úgyhogy volt időnk alaposan kipróbálni, és maximálisan elégedettek vagyunk. A komfortérzetet tekintve semmi különbséget nem találok egy téglaépítésű házzal szemben, hiszen itt tényleg minden a legújabb technológiákkal készült el. Köszönöm a gyors és precíz munkát!

A készházak rendkívüli előnye az előgyártási technológiában rejlik, így egy könnyűszerkezetes ház építése olcsón és gyorsan kivitelezhető. A nálunk elérhető házak előzetesen elkészült tervek alapján készülnek, így a költséghatékonyság már a rajzasztalon jelentkezik. Az ügyfeleinkkel történő megállapodás után üzemünkben gyártjuk le a ház szerkezeti elemeit, majd azokat a helyszínen szereljük össze, szavatolva a hatékony építkezést. Kérje kollégáink segítségét, és költözzön be Ön is új otthonába akár 7 hónap kivitelezési idővel!

Szép, komfortos és korszerű otthonra vágyik?

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Gerliczky Kft.

Készházak kivitelezése egyedi igény szerint - családi házak speciális technológiával, energiatakarékos megoldásokkal, előre gyártott elemekből, gyors helyszíni összeállítással.
logo-left-menu.png
A Gerliczky.hu készház építés weboldal cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény és anonim statisztikák gyűjtése céljából.